​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:51 50 65 82 eller skriv: ckr@krijo-tech.dk - ​Professionel maskinflytning | Leverandør til hele Danmark | Sikker fabriksflytning

Elektrisk arbejde for små og store virksomheder

KRIJO-TECH.DK kom til i august 2018 med et ønske om at hjælpe virksomheder på forskellige områder. Vi hjælper blandt andet med fabriksflytning og diverse former for elektrisk arbejde. Vi løser opgaver for virksomheder over hele Danmark, så du bør ikke holde dig tilbage, hvis du har brug for hjælp.

Som montør hjælper vi både større og mindre virksomheder. Vores primære arbejdsopgaver består af styrings-el, el ved maskiner, samt produktionsdrift, herunder også mekanisk arbejde. Her garanterer vi at lave holdbare løsninger af høj kvalitet, som passer til dine ønsker og behov.

Hvilken form for elektrisk arbejde skal vi hjælpe dig med?

Vi tilbyder hjælp til det elektriske arbejde, der kan være svært at lave for personer uden erfaring på området. Grundet vores store erfaring har vi opbygget brede kompetencer, der gør os i stand til at løse opgaver såsom disse:

  • Montage af print (styresystemer og printplader)
  • Montering af præfabrikeret software, emner og produkter
  • Signal- og forsyningskabler
  • Installation af maskiner

Vi har især stor erfaring med maskiner af mærkerne Demag, Engel og Arburg, men kommer gerne og kigger på din maskine, selvom den ikke er fra et af disse mærker. Når vi foretager en el-installation arbejder vi altid efter at være løsningsorienteret. Vi overholder desuden altid vores aftaler.

Kontakt os for mere information om el-installationer

Du kan ringe på telefon 51 50 65 82 eller skrive til e-mail ckr@krijo-tech.dk, hvis du ønsker at modtage flere informationer om vores ydelser, vedrørende el-installationer og andet elektrisk arbejde.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om KRIJO-TECH ApS

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring indenfor maskinflytning.