​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:51 50 65 82 eller skriv: ckr@krijo-tech.dk - ​Professionel maskinflytning | Leverandør til hele Danmark | Sikker fabriksflytning

Maskinflytning udføres af professionel virksomhed

Står din virksomhed over for en større eller mindre grad af maskinflytning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos KRIJO-TECH.DK tilbyder vi maskinflytning hos både små og store virksomheder i hele Danmark. Du ringer bare, så kommer vi og ordner det hele for dig - også selvom du skal have transporteret dine maskiner til udlandet.

Vi er en professionel virksomhed, og alle medarbejdere har stor erfaring inden for faget, hvorfor du altid kan forvente holdbare løsninger af høj kvalitet. Får du hjælp til maskinflytning, slipper du for selv at skulle stå med nedtagning/demontering og baksning af forskellige maskiner – vi klarer nemlig det hele for dig. Vi kan også stå for montering af maskiner på destinationen, samt maskinopbygning.

Linjeflytning og anden maskintransport tilbydes

Flytning af maskinanlæg kan være alt fra flytning til ombygning af eksisterende maskiner, flytning af stand-alone maskiner, hele maskinlinjer eller komplette fabrikker. Vi står til rådighed, ligegyldigt hvor omfattende en flytning der er tale om.

Udover maskin- og linjeflytning tilbyder vi også en montør, der kan foretage diverse former for monteringer på din virksomhed, ligesom vi kan udføre forskelligt el-arbejde. Derudover stiller vi naturligvis maskintransport til rådighed, når vi foretager fabriksflytning for dig. Du skal altså ikke tænke på noget under baksning og transport af dine maskiner, men vil være i trygge hænder under hele processen.

Skal vi hjælpe dig med Flytning af maskinanlæg?

Lyder dette som noget for dig, så kan du kontakte os med det samme. Vi tilbyder effektiv nedtagning af maskiner og maskintransport til gode priser.

Du kan kontakte os på telefon 51 50 65 82 eller skrive til vores mail ckr@krijo-tech.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med den hjælp, som du har brug for.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om KRIJO-TECH ApS

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring indenfor maskinflytning.