​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:51 50 65 82 eller skriv: ckr@krijo-tech.dk - ​Professionel maskinflytning | Leverandør til hele Danmark | Sikker fabriksflytning

ELEKTRISK ARBEJDE FOR SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

FÅ UDFØRT DIT EL-ARBEJDE HOS AUTORISERET EL-INSTALLATØR

KRIJO-TECH.DK kom til i august 2018 med et ønske om at hjælpe virksomheder på forskellige områder. Vi hjælper blandt andet med fabriksflytning og diverse former for elektrisk arbejde, og vi har naturligvis el-autorisation. Vi løser opgaver for virksomheder over hele Danmark, så du bør ikke holde dig tilbage, hvis du har brug for vores hjælp.

Som el-installatør hjælper vi både større og mindre virksomheder. Vores primære arbejdsopgaver består af styrings-el, el-arbejde på maskiner samt produktionsdrift, herunder også mekanisk arbejde. Her garanterer vi at lave holdbare løsninger af høj kvalitet, som passer til dine ønsker og behov. Vi tilbyder også industriservice.

HVILKEN FORM FOR ELEKTRISK ARBEJDE SKAL VI HJÆLPE DIG MED?

​Vi tilbyder hjælp til det elektriske arbejde, der kan være svært at lave for personer uden erfaring på området. Grundet vores store erfaring har vi opbygget brede kompetencer, der gør os i stand til at løse opgaver såsom disse:

  • Montage af print (styresystemer og printplader)
  • ​Montering af præfabrikeret software, emner og produkter
  • ​Signalkabler og forsyningskabler
  • ​Installation af maskiner.

​Vi har i det hele taget særlig stor erfaring inden for det mere krævende el-arbejde i forbindelse med fabriksflytninger, og vi har den nødvendige el-autorisation til at udføre arbejdet.

Som el-installatør har vi især stor erfaring med elektrisk arbejde på maskiner af mærkerne Demag, Engel og Arburg, men vi kommer gerne og kigger på din maskine, selvom den ikke er fra et af disse mærker. Når vi foretager en el-installation, arbejder vi altid efter at være løsningsorienteret. Vi overholder desuden altid vores aftaler.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ VORES EL-ARBEJDE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at modtage flere informationer om vores forskellige ydelser og services i forbindelse med elinstallationer og andet elektrisk arbejde, eller hvis du har nogle spørgsmål til en el-installatør.

Du kan enten ringe til os på telefon 51 50 65 82 eller skrive til vores e-mail ckr@krijo-tech.dk.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om KRIJO-TECH ApS

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring indenfor maskinflytning.