​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:51 50 65 82 eller skriv: ckr@krijo-tech.dk - ​Professionel maskinflytning | Leverandør til hele Danmark | Sikker fabriksflytning

MASKINREPARATION, MASKINSERVICE OG ANDET MEKANISK ARBEJDE

NÅR DU FORVENTER ET PROFESSIONELT SAMARBEJDE OG GODE RESULTATER

Mangler din virksomhed hjælp til maskinreparation eller maskinservice? Så står KRIJO-TECH.DK til rådighed ved at løse diverse former for mekanisk arbejde. Vi tilbyder hjælp til både små og store virksomheder over hele Danmark, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Selvom vores virksomhed er relativt ny, så har alle vores medarbejdere stor erfaring inden for branchen. Derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for f.eks. maskinreparation, maskinservice, maskinopbygning og andet mekanisk arbejde. Du kan altid forvente et professionelt samarbejde, hvor vi skaber gode resultater – og altid til den aftalte tid.

VI TILBYDER FORSKELLIGE FORMER FOR MEKANISK ARBEJDE

I forbindelse med en maskinflytning, vil der typisk være forskellige former for mekanisk arbejde, der skal løses. Det kan være alt fra smedearbejde til fremstilling og levering af særlige komponenter. Vi hjælper gerne med det hele, herunder:​

  • Maskinreparation
  • Installation af udstyr
  • Opsætning
  • Montagearbejde
  • Samling af maskiner
  • Montering af præfabrikeret materiale

Som montør kan vi hjælpe med mange forskellige installationer, herunder også elektriske installationer. Når vi foretager mekanisk arbejde, står vi naturligvis selv for at stille maskintransport til rådighed, hvis det er nødvendigt. Du kan altså blot læne dig tilbage under hele processen – og lade os gøre arbejdet for dig.

RING OG FÅ EN GOD PRIS PÅ MASKINREPARATION OG MASKINSERVICE

Vil du aftale nærmere om, hvordan og hvornår vi kan hjælpe dig med bl.a. reparation af maskiner, kan du ringe eller skrive til os med det samme. Vi tilbyder mekanisk arbejde hos virksomheder i hele landet og vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet.

Ring og hør mere om maskinreparation og maskinservice på telefon: 51 50 65 82 eller send en mail til: ckr@krijo-tech.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om KRIJO-TECH ApS

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring indenfor maskinflytning.