​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:51 50 65 82 eller skriv: ckr@krijo-tech.dk - ​Professionel maskinflytning | Leverandør til hele Danmark | Sikker fabriksflytning

MASKINOPBYGNING AF ERFAREN MASKINMESTER

VI ER HELE DANMARKS MASKINSPECIALISTER

Har du brug for maskinopbygning i forbindelse med en flytning? Hos KRIJO-TECH.DK har vi specialiseret os i flytning, reparation og opbygning af maskiner. Det kan være alt fra enkelte industrimaskiner til hele fabriksanlæg. Vi betjener kunder i hele Danmark.

ALT FRA FLYTNING TIL MASKINOPBYGNING

Vi har stor erfaring som maskinmester og montør, og vi kan lave mange former for mekanisk arbejde og mekanisk konstruktion. Det kan være en enkelt maskine i en mindre produktion, men det kan også være større maskinanlæg på fabrikker mv.

Vi kan udføre flere forskellige former for maskinopgaver såsom:

  • Maskinreparation
  • Maskinopbygning
  • Samling af maskindele
  • Opsætning af maskiner
  • Installation og montering

Som maskinmester kan vi hjælpe både med opbygning af maskiner og med de elektriske installationer. Vi varetager også gerne selve transporten af maskinen eller af maskinerne. Vi klarer hele den ønskede opgave, og du behøver ikke at bekymre dig eller spekulere over noget undervejs.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HOS EN MASKINMESTER

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser og kompetencer. Vi kommer gerne med tips og gode råd, og vi giver dig meget gerne en skræddersyet pris på flytning, reparation eller opbygning af maskiner hos en professionel maskinmester.

Du kan ringe til os på telefon: 51 50 65 82 for at aftale det videre forløb i forhold til maskinopbygning, eller du kan skrive til os på e-mail: ckr@krijo-tech.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om KRIJO-TECH ApS

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring indenfor maskinflytning.